Biokaasulaitteet

Meiltä löydät toimivat biokaasulaitteet biokaasun käsittelyyn. Biokaasusovelluksemme kattavat kaasun paineistukseen ja puhdistukseen tarvittavat komponentit. Paineistukseen soveltuvat Mattei-lamellikompressorit (max 13 bar)  sekä Reavell-korkeapainekompressorit, joita voidaan käyttää myös boostereina korotetulla tulopaineella.

Biokaasun suodatus, kuivaus ja biokaasun jalostaminen biometaaniksi, esimerkiksi liikennepolttoaineeksi voidaan toteuttaa laitteistoillamme kohtuullisin investointi- ja käyttökustannuksin. Biokaasun käyttö liikennekaasuna on voimakkaasti yleistymässä myös Suomessa, toimivat biokaasulaitteet ovat tässä muutoksessa avainasemassa.

Kaasukompressorit

5-13 bar

Mattei on kehittänyt lamellikompressoreistaan malliston maakaasu- ja biokaasukäyttöön, Kompressoreita on saatavana eri varustetasolla, alkaen GC sarjan ilmapäistä täydellisiin AC -sarjan äänieristettyihin malleihin, teholuokissa 4-55kW. Lamellikompressorin pitkä käyttöikä ja alhainen huollontarve ovat merkittävä etu myös kaasukäytössä.

  Lataa esite

Mattei- biokaasulaitteet

Reavell-korkeapainekompressorit 

250-350 bar

Reavell kaasukompressorit pystyvät toimimaan boostereina, ts. korotetulla kaasun tulopaineella. Gazpack-sarjan kompressoreita voidaan käyttää puhdistetun biokaasun paineistukseen 350 bar:in paineeseen saakka. Reavell-kaasukompressorit ovat luotetava vaihtoehto NGV (Natural Gas Vehicle) sovelluksiin.

  Lataa esite

Membraanipuhdistimet

Membraanitekniikka tarjoaa äärimmäisen yksinkertaisen tavan biokaasun jalostamiseksi biometaaniksi. Biokaasusta poistuvat hiilidioksidi, rikkivedyt ja kosteus sen virratessa membraanipuhdistimen läpi. Laitteiston tilantarve on pieni ja sitä voidaan tarvittaessa kasvattaa lisäämällä membraaniyksiköitä. Ei liikkuvia osia - huolto rajoittuu etusuodattimien elementtien vaihtoon.

  Lataa esite

PRISM- biokaasulaitteet