Palvelut

Tarjoamme huollot, korjaukset  ja varaosapalvelun toimittamillemme laitteille. Huolto suoritetaan aina varmalla ammattitaidolla. Varastoimme yleisimmät kulutusosat varastossamme Tuusulassa. Suunnittelemme ja mitoitamme paineilmajärjestelmiä ja asennamme tarvittaessa paineilmalaitteistot "avaimet käteen" -periaatteella. Myös haastavammat erikoissovellukset ja uudet innovaatiot kiinnostavat meitä. Löydät yhteystietomme sekä yhteydenottolomakkeen täältä.

Huolto

Järjestämme ammattitaitoiset huollot ympäri Suomea. Suoritamme kompressoreiden peruskorjauksia myös toimitiloissamme Tuusulassa.

 

Varaosat

Kauttamme löydät laitteisiisi sopivat, laadukkaat varaosat. Meillä on kattava varasto tarvikesuodattimia eri merkkisiin ruuvi- ja lamellikompressoreihin sekä jälkikäsittelylaitteisiin.

 

Asennus

Meiltä saat haluttessasi ammattitaitoisen asennuspalvelun toimittamillemme laitteille. Valmistamme myös asiakaskohtaisia erikoissovelluksia tuotteidemme pohjalta.

 

Suunnittelupalvelu

Suunnittelemme ja toteutamme tarpeidenne mukaiset ratkaisut avustamalla laitevalinnassa ja mitoituksessa käyttökohteeseenne. Mitoitamme paineilmaputkiston ja jälkikäsittelylaitteet.