Suodattimet

Paineilmalinjaan asennetut linjasuodattimet erottavat paineilmasta kosteutta, öljyä ja kiinteitä hiukkasia. Suodatuksella parannetaan paineilmajärjestelmän toimintavarmuutta ja lisätään paineilmatyökalujen ja verkoston käyttöikää. Paras lopputulos saavutetaan käytettäessä paineilman kuivauksen ja suodatuksen yhdistelmää.

Varastoimme Friulair FT -suodattimia eri virtauksille ja suodatusasteille. Vaihtoelementit ovat kohtuhintaisia ja suodattimen lauhteenpoistin voidaan valita halutun tyyppiseksi (R1/2 sisäkierre). Lauhteenpoistimet ja lauhteen öljynerottimet ovat JORC:n tuotteita. Laaja valikoima kattaa ajastinohjatut ja pinnankorkeusohjatut lauhdeventtiilit, myös korkeapainesovelluksiin.

FT-linjasuodattimet

Friulair:in FT -suodattimet erottavat paineilmasta epäpuhtauksia valitun suodatusasteen mukaisesti, Valittavissa on 5um, 1um, 0.01um ja aktiivihiilisuodatinelementit. Suodatinelementin vaihto on yksinkertaista. Suodatinrungoissa ei ole rikkoontumisalttiita muoviosia. Lauhteenpoistin on kiinnitetty R1/2 sisäkierreyhteeseen, joten sen irrotus ja erityyppisten lauhteenpoistimien käyttö on yksinkertaista. Vakiona on kohotoiminen lauhteenpoistin. Selkeä ja edullinen linjasuodatin, jonka vaihtoelementit ovat kohtuuhintaisia.

  Lataa esite

Walker-linjasuodattimet

Walker Filtration valmistaa linjasuodattimia moniin käyttökohteisiin, normaali paineilmasovellusten lisäksi myös korkeapainekäyttöön ja tyhjiökäyttöön. Lisäksi useimmat suodattimet ovat hyväksyttyjä kaasukäyttöön, group II -kaasuille.

  Lataa esite

Walker- linjasuodattimet