Kuivaimet

Kuivainmallistomme on monipuolinen, käsittäen jäähdytys-ja adsorptiokuivaimet erityyppisiin käyttötarkoituksiin. MTA -jäähdytyskuivaimet ovat suosittuja erityisesti teollisuuskäytössä. Adsorptiokuivaimille saavutetaan riittävän alhainen kastepiste vaativimpiinkin käyttötarkoituksiin.

Toimitamme adsortiokuivaimia normaaleiden teollisuuskohteiden lisäksi myös lääkkeeliselle paineilmalle sairaaloihin sekä korkeapaineisen ilman ja kaasujen kuivaukseen.

Jäähdytyskuivaimet

Drytec-jäähdytyskuivaimet on suunnitultu energiataloudellisiksi. Kuivaimen lämmönvaihdin sitoo kylmää massaansa ja mahdollistaa jäähdytyskoneikon pysäyttämisen, kun paineilmaa ei käytetä. Kuivaimet toimivat siten, ettei niitä ole tarpellista sammuttaa yön ajaksi. Paineilman painehäviö on alhainen ja kuivaimet on varustettu sisäänrakennetuilla linjasuodattimilla, esisuodatin 1um ja jälkisuodatin 0,01um.

  Lataa esite

Adsorptiokuivaimet

Friulair-adsorptiokuivaimien rakenne on selväpiirteinen ja toimintavarma. Laitteen huolto ja kunnossapitossa tarvitaan lähinnä suodattinelementit ja kuivausaine. Kuivausaineena käytetään mekaanisesti kestävää molekyyliseulaa. Kuivaimet tulevat vakiovarusteenaan etu- ja jälkisuodatin. Kuivaimen ohjain mahdollistaa säädön matalammalle kuormitukselle 0-100% ohjattuna kytkintiedolla. Lisävarusteena saatava kastepisteohjaus pienentää ilmankulutusta osakuormalla ja valvoo jatkuvasti kastepistettä.

  Lataa esite

kuivaimet adsorptio

 Hengitysilmayksiköt

Walker BA -sarja puhdistaa paineilman hengityspaineilmaksi, täyttäen European Pharmacopieia:n vaatimukset lääkkeeliselle paineilmalle. Käyttökohteina ovat sairaaloiden hengitys- ja instrumenttipaineilmajärjestelmät. Kuivaimet varustetaan normaalisti kastepistenäytöllä ja kastepisteohjauksella/hälytyksellä

  Lataa esite

kuivaimet hengitysilma