Comtec

Korkeapainekompressorit

Korkeapainekompressorit ovat mäntätyyppisiä, joissa puristus tapahtuu useammassa vaiheessa. Gardner Denverin Reavell-korkeapainekompressoreita valmistetaan sekä ilma- että vesijäähdytteisinä (suuremmat mallit). Tehdas on valmistanut kompressoreita jo yli 100 vuotta. Kompressoreilla voidaan ilman lisäksi paineistaa myös erityyppisiä kaasuja, kuten helium, typpi, metaani ja vety. Työpaine 414 bar saakka.

Reavell-korkeapainekompressorit

Reavell valmistaa korkeapainekompressoreita sekä ilma- että vesijäähdytteisenä, laajalla paine- ja tuottoalueella. Paineistettavia kaasuja ilman lisäksi mm. typpi, helium, metaani, ja vety. Suomessa Reavell-korkeapainekompressoreita käytetään teollisuudessa, tutkimuslaitoksilla, puolustusvoimilla, hengitysilmakäytöissä ja kaasuautojen tankkaussovelluksissa (NGV).  Reavell on osa Gardner Denver -konsernia.

 Lataa esite

Reavell-korkeapainekompressorit

Kaasutankkauskompressorit (NGV)

Reavell on myös kokenut maakaasukompressoreiden valmistaja. Sama tekniikka on soveltuu myös puhdistetun biokaasun paineistukseen. Biokaasu liikennekaasuna on voimakkaasti yleistymässä myös Suomessa. Reavell -kaasukompressorit ovat luotetava vaihtoehto NGV (Natural Gas Vehicle) -sovelluksiin.

  Lataa esite

Reavell-korkeapainekompressorit kaasutankkaus

Reavell-korkeapainekompressorit, puolustusvoimat

Reavell-kompressoreiden kehitys pohjautuu suurelta osin puolustusteollisuuden tarpeisiin. Eri maiden laivastot ja lennostot ovat merkittävä käyttäjäryhmä. Reavell-kompressoreita käytetään myös Suomen puolustusvoimissa.

Lataa esite

Reavell-korkeapainekompressorit puolustusvoimat

Reavell-korkeapainekompressorit, voimalat

Korkeapaineista ilmaa käytetään voimaloissa eri käyttökohteissa. Reavell-kompressoreiden vesijäähdytteiset mallit soveltuvat hyvin yhtäjaksoiseen käyttöön. Vesijäähdytteiset mallit voidaan varustaa suljetulla vesikierrolla ja ilmajäähdytyksellä. Käytössä myös kotimaisissa voimaloissa.

Lataa esite

Reavell-korkeapainekompressori voimalat
Call Now ButtonSoita meille